Пухкі, легкі, солодкуватий з приємною кислинкою від ягід.
Тісто
150г цукру
200г цельнозернового борошна
2 ч.л розпушувача
дрібка солі
цедра лимона
120мл кефіра
2 яйця
100мл кокосового молока
кислі ягоди - у мене була червона порічка
Штрейзель
- я використала залишки коржів "Наполеона", міленько подрібнені і змішані з цукровою пудрою. І трішки шоколаду.
Добре підійде теж рецепт крамбле.
Тісто готувати дуже просто: змішати сухі інгредієнти, змішати мокрі інгредієнти. Змішати все разом, додати ягоди.
Розкласти тісто у форми для кексів або одну велику форму для пирога. Посипати штрейзелем.
Випікати до готовності. Перевіряти шпажкою.



No comments:
Post a Comment