Friday, July 31, 2020

Цельнозернові мафіни зі штрейзелем

Пухкі, легкі, солодкуватий з приємною кислинкою від ягід.


Тісто
150г цукру 
200г цельнозернового борошна
2 ч.л розпушувача
дрібка солі
цедра лимона
120мл кефіра
2 яйця
100мл кокосового молока
кислі ягоди - у мене була червона порічка

Штрейзель
- я використала залишки коржів "Наполеона", міленько подрібнені і змішані з цукровою пудрою. І трішки шоколаду.
Добре підійде теж рецепт крамбле.

Тісто готувати дуже просто: змішати сухі інгредієнти, змішати мокрі інгредієнти. Змішати все разом, додати ягоди.


Розкласти тісто у форми для кексів або одну велику форму для пирога. Посипати штрейзелем.


Випікати до готовності. Перевіряти шпажкою.

No comments:

Post a Comment