Thursday, July 30, 2020

Торт-желе з кисломолочки

Цей рецепт відразу захопив нас із сином, адже він шоколадний і неймовірно простий 😁



Оригінал на каналі Ольги Матвей.
У меня не має ряженки, тому я готувала з кефіра, думаю буде також смачно з йогурту.

500г кефіра, йогурта чи ряженки
3 ст.л цукру 
3 ч.л какао
желатин (кількість згідно інструкції)

Замочити желатин, у мене листовий, на 500мл рідини - 6 листків.


Перемішуємо кефір, цукор, какао.


Розтопити желатин, додати пару ложек кефірної суміші, добре вимішати. Потім влити желатинову суміш до кефірної, все ретельно перемішати.


Перелити у силиконову форму, або в іншу, застелену плівкою.


Залишити в холодильнику до повного застигання. У мене десерт стояв всю ніч.
Вийняти з форми. Прикрасити, смакувати.


No comments:

Post a Comment