Це бісквитний торт з шоколадним кремом у новому виконанні 😊
Я полюбляю бісквити, вони легкі й швидкі у приготуванні.
Для цього рулету я використала 3 яйця і відповідні пропорції всіх інших продуктів.
Крем у меня залишався від торту, чекав свого часу у морозилці. Я його разморозила при кімнатній температурі.
Щоб спекти рулет, тісто потрібно вилити на застелену пергаментом бляшку. Пекти коло 15хв при 160С, до золотистого кольору. Корж одразу перенести на рушник, зняти пергамент і ще горячим скрутити у рулет і так залишити вистигати. Прохоловший корж обережно розгорнути, намазати кремом, скрутити знову. Перемазаний рулет поставити до холодильника на кілька годин до охолодження й пропитки.
Крем у меня залишався від торту, чекав свого часу у морозилці. Я його разморозила при кімнатній температурі.
Щоб спекти рулет, тісто потрібно вилити на застелену пергаментом бляшку. Пекти коло 15хв при 160С, до золотистого кольору. Корж одразу перенести на рушник, зняти пергамент і ще горячим скрутити у рулет і так залишити вистигати. Прохоловший корж обережно розгорнути, намазати кремом, скрутити знову. Перемазаний рулет поставити до холодильника на кілька годин до охолодження й пропитки.
Смачного!

No comments:
Post a Comment